Locatie

westergasfabriekterrein-klein

De Changespraktijk is gevestigd in het sfeervolle Pand020 op het Westergasfabriekterrein, Haarlemmerweg 10-A, 1014 BE  in Amsterdam (google maps). Het pand is goed te bereiken via het openbaar vervoer met bus 18 (halte Haarlemmerplein), bus 22 (halte Nassauplein) en tramlijn 10 (halte van Limburg Stirumplein). Vanaf het Amsterdam Centraal station is het ongeveer 20 minuten lopen.

Kom je met de auto van buiten de stad, neem dan de afslag S104 vanaf de A10. Na de afslag richting centrum rijden. Enkel rechtdoor over de Haarlemmerweg, met aan de linkerhand het Westerpark.
HET_72dpiOp een gegeven moment staan links, parallel aan het water, de monumentale panden van de Westergasfabriek. Vlak na deze panden, is een oude ophaalbrug. Over de ophaalbrug bevindt zich aan de rechterkant een groot gebouw, de plek van Pand020.
Parkeren kan beperkt in de buurt van het Westergasterrein. Wanneer dat moeilijk wordt is Parkeergarage Westerpark (Van Bleiswijkstraat 8) de beste optie. Hier is altijd plaats. Vanaf daar is het circa 10 minuten lopen (over het terrein van het park).
Klik voor uitgebreidere route-informatie of de plattegrond van het Westergasterrein.